Schuifpui & schuifdeurbeslag met kerntrekbeveiliging

Schuifpui & schuifdeurbeslag met kerntrekbeveiliging

Schuifdeurbeslag

Ben je op zoek naar een schuifdeurbeslag met kerntrekbeveiliging? Dan ben je hier op de juiste pagina! Het is naast het deurbeslag voor de voordeur en achterdeur namelijk ook mogelijk om deurbeslag aan te schaffen met een beveiliging tegen het kerntrekken voor op de schuifpui. 

Schuifpui

Een schuifpui is lastig te beveiligen. Gelukkig is er het deurbeslag met kerntrekbeveiliging om je in ieder geval tegen deze methode te beveiligen. Let bij het aanschaffen van het deurbeslag voor de schuifpui goed op de PC maat van het beslag. Geen idee wat PC maat is? Bekijk onze uitleg over het opmeten van je deurbeslag hier. 

Schuifpuibeveiliging

Er zijn meerdere mogelijkheden hoe je een schuifdeur kan beveiligen. Zo kun je naast het deurbeslag ook eens kijken naar een schuifpuibalk of een oplegslot speciaal voor de schuifpui. Je vindt hier ons assortiment met verschllende soorten schuifpuibeveiliging. 

 

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie over het beveiligen van je schuifpui? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

3 producten

 1. Schipper-Ede Schuifpui handgreep met cilindertrekbeveiliging links schuivend
  Te plaatsen op de Schipper-Ede schuifdeuren welke zijn voorzien van ...
  € 150,00 € 133,00
 2. Hoppe London hefschuifbeslag HS-575/2236ZA/2214 SKG*** PC69 (Recht)
  Hoppe HS-575/2236ZA/2214-PC69mm F1 SKG*** hefschuifdeurbeslag met ...
  € 355,71 € 199,00
 3. € 129,00 € 144,29

3 producten