Panieksluiting

Panieksluiting

Nooduitgang

Ben jij op zoek naar de juiste sluiting voor een nooduitgang? Je bent op het juiste adres. In deze categorie vind je ons grote aanbod aan verschillende soorten panieksluitingen. 

Nooddeur

Een panieksluiting is de oplossing om van jouw deur een gekeurde nooddeur te maken. De panieksluiting zorgt ervoor dat met 1 handeling de deur open gaat en nooit op slot hoeft/kan. 

Pushbar

Er bestaan verschillende soorten panieksluitingen. Zo hebben we de pushbar, een duwstang en een push pad. Ieder soort sluiting kan geleverd worden met 1 sluiting, 2 sluitingen of 3 sluitingen. Ook is er een keuze te maken tussen de sluitingen boven en onder in de deur of sluitingen aan de zijkant van de deur. 

Buitendeurgarnituur

Bij de panieksluitingen van het merk Reder ontvang je een geheel set. Het set bevat de sluiting en hierbij ook een buitendeurgarnituur. De buitendeurgarnituren zijn te verkrijgen in een knop versie of een kruk versie. 

Vluchtdeur

Ben je op zoek naar de lossen onderdelen om bijvoorbeeld jouw pushbar te vervangen van de vluchtdeur? Neem even contact met ons op en wij helpen je graag verder met de aparte onderdelen. 

 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

1 product

  1. Mauer 4306/10 functie E
    Mauer 4306/10 functie E

1 product