M&C COLOR+ SKG3 4 cilinders met 7 sleutels (met hotelfunctie)

SKG®*** 3 sterren
M-C (M en C)
Ja

M&C Color Plus SKG®*** 3 sterren - 4 cilinders met 7 sleutels

De M&C Color Plus SKG3 sterren is de vernieuwde M&C Color cilinder en beveiligd tegen alle voorkomende inbraakmethodes als: kerntrekken, klopsleutels, cilindertrekken, openpicken etc.

De M&C Color Plus is gebaseerd op het New Generation Modulock systeem en beschikt daarmee over de allersterkste hardstalen bruggen waardoor de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

Standaard zijn de Color Plus cilinders voorzien van een hotelfunctie - ook wel 2-zijdige bediening of paniekfunctie genoemd - waardoor de sleutel aan de binnenkant in de deur kan blijven zitten en de deur altijd nog door een 2e persoon van buitenaf geopend kan worden.

De sleutels van de Color Plus zijn gepatenteerd en alleen bij te maken op vertoon van het certificaat (pasje). Dit geeft je een veilig gevoel. 

€ 179,68

Levertijd: Direct leverbaar

Maximum 150 characters

Basis specificaties

M-C (M en C)
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
Nikkel (Standaard)

Plus- en minpunten

Standaard Hotelfunctie / 2 zijdige bediening
Kerntrek en cilindertrekbeveiliging
klopsleutel en breekbeveiliging
Gekleurde sleutels - bijvoorbeeld elke gebruiker een eigen kleur sleutel
RVS meenemer
Gepatenteerde sleutel - alleen bij te maken door de eigenaar met behulp van een certificaat
Sleutel voorzien van een plastic sleutelkap - Sommige mensen vinden dat niet prettig

M&C Color Plus SKG 3 sterren cilinder.

Algemeen

De M&C Color Plus is de verbeterde Color (pro) cilinder en voorzien van alle veiligheid en beveiliging die je maar kunt bedenken. Deze nieuwe cilinder is nog sterker en voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid. De M&C Color blijft een herkenning voor velen door de gekleurde sleutelkappen. Met deze cilinder ben je absoluut verzekerd van kwaliteit, wat onder andere blijkt uit de nieuw zilveren sleutels, de hard stalen brug, de RVS meenemer en 5 jaar fabrieksgarantie.

Color Plus goed beveiligd

Met de M&C Color Plus maak je een perfecte keuze, vanwege de vele inbraakvormen waartegen de Color Plus cilinder beveiligd is. De M&C Color Plus is beveilig tegen:

 • Kerntrekken dankzij kerntrekbeveiliging
 • Cilindertrekken dankzij Cilindertrekbeveiliging
 • Klopsleutels dankzij anti-klop en klopsleutelbeveiliging
 • Afbreken dankzij breekbeveiliging en de extra sterke hardstalen brug
 • Bulgaarse methode dankzij breekbeveiliging
 • Boren dankzij boorbeveiliging
 • Open picken dankzij aftast en lockpick beveiliging
 • Ongeoorloofd sleutels kopieren dankzij gepatenteerd sleutelprofiel
 • SKG 3 sterren gecertificeerd

Color Plus Sleutels

De sleutels van de M&C Color Plus zijn gepatenteerde keersleutels - ook wel bekend als gaatjessleutels - en zijn niet zomaar bij te maken. Bij de levering van de cilinders krijg je een pasje, ook wel certificaat genoemd. Op dit certificaat staat een code en met deze code kan je sleutels (of cilinders) eenvoudig bij laten maken. De sleutels zijn voorzien van een oneindig merkpatent.

Kenmerkend voor de Color cilinders zijn de gekleurde sleutels. Ook de Color Plus cilinders worden met deze gekleurde sleutels geleverd. De basis van de sleutels zijn zwart, waarna je zelf de gewenste kleur op de sleutel kunt klikken. Er is keuze uit de volgende kleuren:

 • Donker blauw
 • Blauw
 • Licht blauw
 • Donker groen
 • Licht groen
 • Paars
 • Roze
 • Rood
 • Oranje
 • Geel
Standaard worden er verschillende kleuren kapjes meegeleverd. Indien je de voorkeur hebt voor 1 of meerdere specifieke kleuren, dan kun je deze opgeven bij de product opties. 

Kwaliteit

Met M&C Color Plus cilinder ben je verzekerd van een goede kwaliteits cilinder die wordt geleverd met standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Deze kwaliteit vind je onder andere terug in:

 • Nieuw zilveren sleutels. Nieuw zilver is sterker en slijt minder hard dan traditionele sleutels;
 • Hard stalen brug deze is hierdoor extra sterk;
 • RVS meenemer;
 • Hardstalen meenemer koppeling.

Standaard en optionele functies / toepassingen

De M&C Color Plus cilinders worden standaard geleverd met een hotelfunctie/paniekfunctie/2-zijdige bediening. Hiermee kan je altijd van buiten naar binnen, ook als er nog een sleutel aan de binnenzijde in het slot zit. Bovendien is deze 2 zijdige bediening vaak noodzakelijk als je je cilinder wilt gebruiken als smartlock, waarbij je je deur kunt openen met je Smartphone of tablet.

Naast de standaard functies kun je optioneel kiezen voor:

 • Een knop aan de binnenzijde. De knop komt dan in de plaats van de sleutel aan de binnenzijde van de deur waardoor je altijd je deur kunt openen en sluiten zonder dat je eerst naar je sleutels moet zoeken.

 • De knoppen aan de binnenzijde zijn leverbaar in 2 modellen: De ovaalknop en de V-knop. De V-Knop is wat groter en makkelijker voor bijvoorbeeld oudere mensen of mensen met weinig gevoel of kracht in hun handen.
  De knoppen voor de Color Plus (niet de cilinder) zijn leverbaar in 3 kleuren: nikkel (standaard kleur), messing of zwart. Per deur kun je kiezen voor wel of geen knop en de kleur.

 • Ook kun je kiezen voor een Push-knop, ook wel anti-manipulatieknop genoemd. Al hoewel deze knop wordt aanbevolen door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), omdat de inbreker niet via je de gaatjesboor methode of de brievenbus de knop kan bedienen, is deze knop niet voor iedereen geschikt. De Push-knop moet je namelijk indrukken, ingedrukthouden en tegelijkertijd de rond draaiende open of opslot beweging maken. Voor mensen met weinig kracht in de handen wordt dit vaak als onprettig ervaren. Zij kunnen beter voor een gewone knop of voor sleutelbediening kiezen. Ook deze knop is leverbaar in 2 vormen, ovaalknop en V-knop, en 3 kleuren: nikkel, zwart en messing.

 • 360 graden Vrijloopfunctie. Deze functie wordt vaak gekozen voor bedrijven die de cilinder plaatsen in een nooduitgang. Bij een nooduitgang mag de cilinder namelijk niet het slot blokkeren wanneer deze in een panieksituatie geopend moet worden. In een huizelijke situatie wordt deze optie nooit verkocht.

 • Danalock of Nuki connector. Dit is een speciale connector, waarbij de cilinder aan de binnenzijde een platte lip krijgt, waar je vervolgens je slimme knop van Niki of Danalock kunt monteren.

 • Danalock V3 Bluetooth knop. Wanneer je je slot wilt kunnen openen met je smartphone of tablet, of wanneer je wilt dat je deur automatisch open gaat als je aan komt lopen, dan is de Danalock V3 Bluetooth knop een uitkomst.
  De Danalock V3 is een knop die werkt op batterijen (batterijen gaan ca. 1,5 jaar mee waarna ze eenvoudig te vervangen zijn), is een slimme knop. Met je mobiele telefoon kun je allerlei functies instellen zoals het automatisch open gaan als je aan komt lopen, " push and go" dat als je de knop in een bepaalde richting beweegt, dat de knop de beweging dan overneemt en zelf af maakt, of digitale sleutels verstrekken aan (tijdelijke) gebruikers die geen echte sleutel hoeven te hebben. Dit laatste is bijvoorbeeld handig voor je schoonmaakster of in geval je je kamer verhuurd als Airbnb. Daarnaast kun je bij deze digitale sleutels ook tijdblokken instellen waarbinnen het slot door die gebruiker wel of niet geopend mag worden.

Stel een vraag

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf € 100, -

Basis specificaties

M-C (M en C)
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
Nikkel (Standaard)
4 cilinders - 7 sleutels
?
Alle cilinders in de set zijn te openen met dezelfde sleutel.
Ja
Nee
Oneindig (merk patent)
4 cilinders - kies zelf je cilindermaten
?
Kerntrekbeveiliging voorkomt het insteken van een stalen schroef om vervolgens de cilinder te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de kern uit een cilinder getrokken. Binnen 20 seconden heeft de inbreker vrije toegang tot de woning. Deze populaire inbraakmethode wordt kerntrekken genoemd.
Ja
Ja
?
Klopsleutelbeveiliging beschermt cilinders tegen de klopsleutelmethode. Dit is het manipuleren van het slot door gebruik te maken van een klopsleutel. Deze sleutels zijn zo gemaakt dat zij, in combinatie met slaggereedschap, 90% van de sloten kunnen openen.
Ja
?
Met boorbeveiliging wordt de cilinder beschermd tegen inbraakpogingen met een boor. Door de hard stalen stiften worden de schroeven glad gedraaid en krijgen hierdoor geen grip op de cilinder.
Ja
?
Lockpick/aftastbeveiliging beschermt de cilinder tegen manipulatie met speciaal gereedschap. Door het gebruik van speciaal gereedschap worden de stiften in de cilinder gemanipuleerd om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Cilinders met lockpick/aftastbeveiliging hebben geavanceerde stiften die moeilijk zijn te manipuleren.
Ja
?
Een stalenburg zorgt voor een extra stevige cilinder. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken of knakken.
Ja
?
De meenemer bestaat uit 2 delen. Mocht de cilinder worden gebroken tijdens een inbraakpoging, blijft het tweede deel van de meenemer achter in het slot. Hierdoor kan het slot niet geopend worden.
Nee
Keersleutel
Ja
Ja
?
Een sleutel met kopieerbeveiliging heeft een geavanceerde techniek. Hierdoor is de sleutel zeer moeilijk te kopiëren door bijvoorbeeld een 3D printer.
Nee
Nee
Nee
Optioneel
Ja
?
Een knopcilinder is een cilinder waarbij het sleutelelement aan de binnenzijde is vervangen door een vaste knop. Hierdoor kun je altijd de deur openen en sluiten door middel van de knop en heb je aan de binnenzijde geen sleutel meer nodig. Van buitenaf moet de deur wel altijd met sleutel bediend worden. Een knopcilinder behaald uitsluitend zijn SKG-sterrenclassificatie in een deurelement (incl. zijlicht) waarbij tenminste P4A beglazing is toegepast OF in een deurelement (incl. zijlicht) met een vakvulling zonder zicht op de draaiknop. Een houten deurelement (incl. zijlicht) met zicht op de “standaard” draaiknop dient te worden voorzien van een SKG-V (aanvullend) gecertificeerde anti-boor/manipulatie voorziening.
Optioneel
Optioneel
?
De hotelfunctie maakt het mogelijk de cilinder te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit.
Ja, standaard
?
Met de vrijloopfunctie is de cilinder te bedienen zonder sleutel. Door enkel de kruk of noodhendel te gebruiken, kun je het slot ontgrendelen. De cilinder blijft altijd vrij ronddraaien. Ook wel anti-paniekfunctie genoemd. Cilinders met vrijloop/anti-paniekfunctie worden vaak toegepast op panieksloten en automatisch vergrendelende motorsloten
Nee
Nee
Standaard
Nee
Nee
Nee
Uitgesloten van herroepingsrecht
MC-COLORPLUS-XXXX-4
8719831740826
5 jaar
?
'Carry-in' is de bekendste garantiemethode. Een carry-in garantie geldt voor producten die je zelf binnen brengt voor reparatie of op eigen kosten opstuurt.
Carry-in
Erkend PKVW bedrijf
Erkend PKVW bedrijf
advies van preventieadviseurs