Sinterklaas actie

Sinterklaas is weer in het land. Plaats daarom nu je bestelling met extra Sinterklaas korting. Gebruik SINT18 als kortingscode.

* Minimale besteding 50,-

Mauer New Wave 5 profiel 4 cilinders SKG***

SKG®*** 3 sterren
Mauer® | Assa Abloy
Ja

Mauer New Wave 5 hele cilinder SKG*** met kerntrekbeveiliging
Sleutels kunnen niet gekopieerd worden, zelfs niet met een 3D printer!  

€ 626,75 € 545,00

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen. Voor een cilinder waarbij 1 zijde langer is dan 51mm, neem contact op met de klantenservice voor de actuele levertijd

Toevoegen om te vergelijken

Basis specificaties

Mauer® | Assa Abloy
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
Ja
4 cilinders - 12 sleutels

- New Wave 5 profiel

- Technisch patent tot 2027

- Technisch geavanceerd keersleutelsysteem met 6 stiften

- 20.000.000 permutatiemogelijkheden

- Voor centraal-, hoofd- en generale sluitsystemen. Maar ook monosluitingen en sets gelijksluitend

- Sleutels nieuw zilver

- Met certificaat, code-registratie op naam

- SKG***, nr. 408.323.03-04

- Leverbaar in messing 

- Leverbaar met vrijloop of hotelfunctie

- Andere lengtes op aanvraag

- Verkrijgbaar als detentiecilinder in bijv. gevangenissen
 

Dit product is maatwerk en valt buiten het herroepingsrecht zoals genoemd in artikel 6 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Stel een vraag

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf € 100, -

Uitgebreide specificaties

Mauer® | Assa Abloy
Nikkel
SKG®*** 3 sterren
4 cilinders - 12 sleutels
?
Alle cilinders in de set zijn te openen met dezelfde sleutel.
2027
4 cilinders - kies zelf je cilindermaten
?
Kerntrekbeveiliging voorkomt het insteken van een stalen schroef om vervolgens de cilinder te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de kern uit een cilinder getrokken. Binnen 20 seconden heeft de inbreker vrije toegang tot de woning. Deze populaire inbraakmethode wordt kerntrekken genoemd.
?
Klopsleutelbeveiliging beschermt cilinders tegen de klopsleutelmethode. Dit is het manipuleren van het slot door gebruik te maken van een klopsleutel. Deze sleutels zijn zo gemaakt dat zij, in combinatie met slaggereedschap, 90% van de sloten kunnen openen.
?
Met boorbeveiliging wordt de cilinder beschermd tegen inbraakpogingen met een boor. Door de hard stalen stiften worden de schroeven glad gedraaid en krijgen hierdoor geen grip op de cilinder.
?
Lockpick/aftastbeveiliging beschermt de cilinder tegen manipulatie met speciaal gereedschap. Door het gebruik van speciaal gereedschap worden de stiften in de cilinder gemanipuleerd om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Cilinders met lockpick/aftastbeveiliging hebben geavanceerde stiften die moeilijk zijn te manipuleren.
?
Een stalenburg zorgt voor een extra stevige cilinder. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken of knakken.
?
De meenemer bestaat uit 2 delen. Mocht de cilinder worden gebroken tijdens een inbraakpoging, blijft het tweede deel van de meenemer achter in het slot. Hierdoor kan het slot niet geopend worden.
Keersleutel
?
Een sleutel met kopieerbeveiliging heeft een geavanceerde techniek. Hierdoor is de sleutel zeer moeilijk te kopiëren door bijvoorbeeld een 3D printer.
Optioneel
?
Een knopcilinder is een cilinder waarbij het sleutelelement aan de binnenzijde is vervangen door een vaste knop. Hierdoor kun je altijd de deur openen en sluiten door middel van de knop en heb je aan de binnenzijde geen sleutel meer nodig. Van buitenaf moet de deur wel altijd met sleutel bediend worden. Een knopcilinder behaald uitsluitend zijn SKG-sterrenclassificatie in een deurelement (incl. zijlicht) waarbij tenminste P4A beglazing is toegepast OF in een deurelement (incl. zijlicht) met een vakvulling zonder zicht op de draaiknop. Een houten deurelement (incl. zijlicht) met zicht op de “standaard” draaiknop dient te worden voorzien van een SKG-V (aanvullend) gecertificeerde anti-boor/manipulatie voorziening.
Optioneel
?
Een cilinder met anti-manipulatieknop kan aan de binnenzijde zonder sleutel bediend worden door de knop in te drukken en direct te draaien. Bevind de knopcilinder zich binnen 1 meter van een raampje of brievenbus? Dan is het verstandig om te kiezen voor een anti-manipulatieknop. Met deze knop is het voor inbrekers erg lastig om de knop te bedienen d.m.v. het boren van gaatjes in de buurt van de cilinder.
?
De hotelfunctie maakt het mogelijk de cilinder te bedienen terwijl aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit.
Optioneel
?
Met de vrijloopfunctie is de cilinder te bedienen zonder sleutel. Door enkel de kruk of noodhendel te gebruiken, kun je het slot ontgrendelen. De cilinder blijft altijd vrij ronddraaien. Ook wel anti-paniekfunctie genoemd. Cilinders met vrijloop/anti-paniekfunctie worden vaak toegepast op panieksloten en automatisch vergrendelende motorsloten
Optioneel
Standaard
Ja: optioneel (vraag onze klantenservice voor meer informatie)
Uitgesloten van herroepingsrecht
NW5 set van 4
8715791113779
24 maanden
Erkend PKVW bedrijf
Erkend PKVW bedrijf
advies van preventieadviseurs