Mauer Cilindersloten SKG 2 en SKG 3

Mauer Cilindersloten SKG 2 en SKG 3

Mauer cilinder

Ben je op zoek naar cilinders van het merk Mauer? Dan ben je op de juiste pagina! Hier vindt je alle types Mauer cilinders met ieder eigen kernmerken. 

SKG en PKVW cilinders

De cilindersloten van Mauer zijn gekeurd volgens het keurmerk SKG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De keuring van de SKG verschilt per type cilinder. De Mauer cilinders zijn SKG 2 sterren of SKG 3 sterren gekeurd. SKG** cilinders hebben een inbraakwering van 3 minuten en SKG*** hebben een inbraakwering van 5 minuten. 

Mauer en kerntrekbeveiliging

Mauer heeft een aantal cilindersloten die een SKG*** keuring hebben. Naast de 5 minuten inbraakwering houdt dit ook in dat de cilinders zijn voorzien met kerntrekbeveiliging. Onderstaande types zijn SKG*** gekeurd:

Mauer sleutelcertificaat

Bij een aantal cilinders van Mauer ontvang je een sleutelcertificaat. Met dit sleutelcertificaat is het mogelijk om sleutels en cilindersloten bij te bestellen wat passend is op de sleutels die je nu hebt. Bij de volgende types ontvang je een sleutelcertificaat: 

Mauer en Lips ombouwset

Heb je momenteel een oplegslot van het merk Lips en wil je graag het slot kunnen openen met één van de Mauer sleutelprofielen? Dat is mogelijk! Mauer heeft voor de Lips oplegsloten (type 1753 en 1754) een ombouwset zodat je deze kan ombouwen naar een oplegslot met een Mauer sleutelprofiel. 

 

Mauer en Lips oplegslot

Mauer heeft het ook mogelijk gemaakt om een geheel nieuw oplegslot te kopen met een sleutelprofiel van de Mauer cilinders. Zo kan je een mooi gelijksluitende set maken! 

Mauer en overige cilinders

Mauer heeft naast zijn SKG gekeurde cilinders ook nog overige cilinders. Dit zijn bijvoorbeeld WC cilinders en noodcilinders. 

 

Heb je vragen over de Mauer cilindersloten of ben je op zoek naar een specifiek product? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!