Over Safedeliveries.nl

Safedeliveries.nl is een webshop van Sadel International B.V.

Sadel International B.V. is opgericht in 1989 als handelsonderneming en al decennia zeer succesvol.

Toen in 2012 het aantal inbraken door middel van kerntrekken / cilindertrekken flink toe nam, kregen veel consumenten de behoefte aan kerntrekbeveiliging / cilindertrekbeveiliging. Maar waar ze dit konden kopen, wist niemand. De bouwmarkten en ijzerwarenspeciaalzaken waren nog helemaal niet zover en verkochten deze vorm van beveiliging nog helemaal niet terwijl de inbrekers maar door gingen met slachtoffers maken.

Daarop ontstond Safedeliveries.nl, een naam die is ontstaan uit de in 1989 gekozen naam SaDel: SAfeDELiveries.nl en de missie van het bedrijf: Veiligheid Bezorgen (bij particulieren en bedrijven).

In het eerste kwartaal van 2013 ging de eerste webshop Safedeliveries.nl (versie 1) online en dit was vanaf het eerste moment een groot succes waarop is besloten in de zomer van 2014 een nieuwe webshop te lanceren: Safedeliveries.nl (versie 2). Tienduizenden tevreden klanten hebben inmiddels hun beveiliging en veiligheidsproducten online besteld. Bij al deze klanten hebben inbrekers geen kans meer. Al deze klanten zijn zo tevreden dat ze Safedeliveries.nl beoordelen met een cijfer dik boven de 9!

Erkend Politiekeurmerk beveiligingsbedrijf

In 2015 heeft Safedeliveries.nl de volgende stap gezet en is Erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) beveiligingsbedrijf geworden. Alle PKVW bedrijven worden jaarlijks streng gecontroleerd. Enkele voorbeelden van controle punten zijn dat alle medewerkers die bij de mensen thuis adviseren of installeren een Verklaring omtrent gedrag (VOG) moeten hebben. In deze verklaring welke door het Miniserie van Veiligheid en Justitie wordt afgegeven staat dat een medewerker van onbesproken gedrag is en nog nooit met Justitie in aanraking is geweest. Een ander punt waarop het bedrijf gecontroleerd wordt is de adviezen die gegeven worden. Deze moeten overeen komen met de richtlijnen van het PKVW en mogen niet meer zijn dan noodzakelijk. De medewerkers van Safedeliveries.nl zullen jou dus nooit meer (onnodig) producten adviseren dan nodig om je huis goed te beveiligen.

Safedeliveries.nl gaat door!

Ook in 2017 zijn er weer een flink aantal stappen gezet en investeringen gedaan om de kant nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo is in het derde kwartaal van 2017 Safedeliveries.nl versie 3 gelanceerd. Deze allernieuwste webshop is volledig ontwikkeld in Magento 2. Voor klanten is het nu nog makkelijker om zich te oriënteren, producten te vergelijken en bestellingen te plaatsen, zowel op desktop computers als op tablets en mobiele telefoons.

Mocht je als klant in de webshop toch niet kunnen vinden wat je zoekt en/of er niet helemaal uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice van Safedeliveries.nl is ook 3.0 en helemaal van deze tijd. Of je nu advies wil door langs te komen op kantoor, of door te bellen, te e-mailen, te chatten of te WhatsAppen? Het is allemaal mogelijk en de medewerkers staan altijd voor je klaar!