Deurbeslag

Veiligheidsbeslag

Ben je op zoek naar veiligheidsbeslag voor je voordeur of achterdeur? Je bent op de juiste pagina! Op deze pagina vind je ons grote assortiment aan veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Het voordeurbeslag en het achterdeurbeslag is van merken als Nemef, Dieckmann, Buva en Hoppe verkrijgbaar. 

Goedkoop deurbeslag

Wil je niet te veel geld uitgeven aan het vervangen van je huidige deurbeslag? Ook de goedkope deurbeslagen zijn in deze categorie te vinden. Het Hoppe deurbeslag is al verkrijgbaar vanaf € 49,-! 

Deurschilden

Naast de complete sets met deurbeslag, wordt het assortiment ook gevuld met verschillende merken deurschilden. Zo kun je ook van bijvoorbeeld Buva enkel een buitenschild kopen, passend op je huidige deurbeslag. 

Binnendeurbeslag

Niet alleen deurbeslag voor je buitendeur is bij ons verkrijgbaar, maar ook zeker een groot assortiment aan binnendeurbeslag is in de webshop te vinden. Onderdelen als deurklinken, deurkrukken en deurknoppen zijn allemaal onderdeel van onze categorie deurbeslag. 

Wat is kerntrekken?

Kerntrekken is van oudsher een techniek welke ontwikkeld is door sleutel- en slotenmakers. Deze techniek werd gebruikt om cilinders uit elkaar te trekken, bij bijvoorbeeld buitensluiting en/of bij verlies van sleutels. Helaas wordt deze kerntrek techniek tegenwoordig veel gebruikt door inbrekers, doordat ze met deze methode binnen 20 seconde zonder (veel) schade binnen kunnen zijn. Anti-kerntrek, het woord zegt het al, voorkomt deze methode van inbreken door een deurschild voor het cilinder gat te plaatsen. Zo kan de cilinder er nooit helemaal uitgetrokken worden en blijft jouw deur op slot.