Sinterklaas actie

Sinterklaas is weer in het land. Plaats daarom nu je bestelling met extra Sinterklaas korting. Gebruik SINT18 als kortingscode.

* Minimale besteding 50,-

Veilig en vertrouwd winkelen bij safedeliveries.nl

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met wetgeving. En dat is jammer, want winkelen op internet is gemakkelijk en snel.

Bij Safedeliveries.nl kun je veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijke keurmerken die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of je veilig kan betalen, of jouw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden.

Op alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen geven de keurmerken aan dat wij daaraan voldoen. Heeft u toch nog vragen over het bestellen via internet, neem dan contact met onze klantenservice.Safedeliveries.nl is gecertificeerd door:

Webshop Keurmerk

Webshop keurmerk - Safedeliveries.nl

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 4500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Webshop Keurmerk opereert sinds juli 2014 internationaal en is in een tal van landen operationeel.

De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie.

Klik hier om het Webshop Keurmerk online certificaat in te zien...

WEBSHOP KEURMERK IS OOK ACTIEF IN BELGIË (GROOTSTE KEURMERK) ALSMEDE IN FRANKRIJK EN DUITSLAND. KLIK HIER VOOR DE INTERNATIONALE TOEGANG

 


Erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf en PKVW Preventie adviseur(s)

Erkend PKVW beveiligingsbedrijf

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

Bij Safedeliveries.nl werken gediplomeerde PKVW adviseurs, die u altijd kunnen voorzien van het juiste advies. En daarom is ons bedrijf PKVW Erkend.


 


Kiyoh klantbeoordelingen

Kiyoh Klantbeoordelingen - Safedeliveries.nl

Kiyoh is een specialist in klant beoordelingen. Bedrijven zetten Kiyoh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En bedrijven kunnen leren van jouw feedback. Kiyoh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die Kiyoh gebruiken.

Klik hier om de klantbeoordelingen van safedeliveries.nl in te zien...

 


Google klantbeoordelingen

Google Klantbeoordelingen - mc-sloten.nl

Google is een specialist in klant beoordelingen. Bedrijven zetten Google in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En bedrijven kunnen leren van jouw feedback.

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop Safedeliveries.nl, krijg je direct na het afronden van je bestelling de vraag of Google jou een uitnodiging mag e-mailen om onze webshop te beoordelen. Indien je geen beoordeling wil achterlaten, kun je dat ook laten weten.

Klik hier om de klantbeoordelingen van Safedeliveries.nl in te zien...

 

 


SOS Safe Online Shopping

Safe Online Shopping bij Safedeliveries.nl

SOS heeft de 4 grootste keurmerken onder gebracht in 1 database. Zij hebben een applicatie ontwikkeld voor mobiele telefoon waarmee de consument kan verifiëren of dat een internet winkel is aangesloten bij het keurmerk waarvan het logo word vertoond op hun website. Dit alles om te voorkomen dat er misbruik gemaakt kan worden van de logo's van de keurmerken. Op deze manier pakken we samen de toenemende internet fraude aan en voorkomen we dat er duizenden mensen per jaar worden gedupeerd door oplichters. Deze "APP" kun je gratis downloaden via de Apple App Store of Google Play store o.v.v. "Safe Online Shopping". Voor consumenten die geen smartphone of tablet hebben is er de website: http://www.safeonlineshopping.eu


EMOTA European Trust Mark

Logo European Trust Mark - Emota - Safedeliveries.nl

Stichting Webshop Keurmerk (Webshop Trustmark) is de toegetreden tot de Europese koepelorganisatie EMOTA, de Europese e-commerce Association. Naast het lidmaatschap bij EMOTA, zal Webshop Trustmark ook toetreden tot EMOTA‘s Europese Keurmerk.

In tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongeëvenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.