Voordeurbeslag

Voordeurbeslag

Veiligheidsbeslag

Ben je op zoek naar veiligheidsbeslag voor je voordeur? Dan ben je bij Safedeliveries.nl aan het juiste adres. Hier vind je een groot assortiment aan voordeurbeslag. Wij hebben deurbeslag van o.a. de merken Hoppe, Buva, Dieckmann, M&C en Intersteel.

Los deurbeslag

Naast de complete sets met deurbeslag, wordt het assortiment ook gevuld met verschillende merken losse deurschilden. Zo kun je ook van bijvoorbeeld Buva enkel een buitenschild kopen, passend op je huidige deurbeslag. Ook zijn er losse binden schilden en blindeschilden te bestellen. Bekijk hier ons assortiment losse deurschilden.

Wat is kerntrekken?

Kerntrekken is van oudsher een techniek welke ontwikkeld is door sleutel- en slotenmakers. Deze techniek werd gebruikt om cilinders uit elkaar te trekken, bij bijvoorbeeld buitensluiting en/of bij verlies van sleutels. Helaas wordt deze kerntrek techniek tegenwoordig veel gebruikt door inbrekers, doordat ze met deze methode binnen 20 seconde zonder (veel) schade binnen kunnen zijn. Anti-kerntrek, het woord zegt het al, voorkomt deze methode van inbreken door een deurschild voor het cilinder gat te plaatsen. Zo kan de cilinder er nooit helemaal uitgetrokken worden en blijft jouw deur op slot. 

 Achterdeurbeslag

Wil je graag passend achterdeurbeslag? Bekijk hier ons assortiment aan achterdeurbeslag.