Uitleg sleutelplan

Uitleg sleutelplan

Wat is een sluitplan/sleutelplan?

Een sluitplan biedt meer opties dan een gelijksluitende cilinderset. Tijdens het maken van een sleutelplan bepaal je welke sleutel tot welke deur toegang mag geven. Op deze manier is het mogelijk om bepaalde ruimte ontoegankelijk te maken voor personen met een sleutel. Zij kunnen dan wel de hoofdingang en hun kantoordeur openen, maar hebben geen toegang tot andere ruimte in het pand. 

Hoe maak je een sleutelplan?

Om te beginnen heb je een goed overzicht nodig van alle deuren in en om het pand. Maak een verdeling welke sleutel/persoon toegang krijgt tot welke ruimte/deur. Zo bepaal je per deur wie wel of geen toegang krijgt. Wij gebruiken een standaard Excel formulier om dit overzichtelijk te krijgen.

Voorbeeld sluitplan:

Voorbeeld sluitplan invulmatrix | Safedeliveries.nl

Zelf invullen? Download hier het Excel invulformulier:

Download het sluitplanmatrix om zelf in te vullen in Excel.

Wat zijn de kosten van een sleutelplan?

De kosten voor een sleutelplam zijn per situatie afhankelijk. Ieder sluitplan is anders en zo ook de kosten. Per onderdeel worden de prijzen uitgerekend om zo op een totaal kostenplaatje te komen. Ook verschilt de prijs voor een sluitplan per merk van de cilinder. Iedere cilinder heeft zijn eigen prijs en zo dus ook de sluitplannen van deze cilinders. 

Sleutelplan samenstellen?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.