M&C Color PRO SKG 3 (nabestellingen)

M&C Color PRO SKG 3 (nabestellingen)

De M&C Color Pro cilinderserie is uitlopend en wordt vervangen door de M&C COLOR+ cilinders

M&C Cilinders

Ben jij op zoek naar betaalbare cilinders met een SKG keuring? Dan ben je hier op de juiste pagina. De M&C cilinders zijn cilindersloten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook zijn deze cilinders SKG gekeurd. 

SKG en PKVW gekeurde cilinders

De M & C cilinders zijn SKG 3 sterren gekeurd. Dit houdt in dat deze cilinders een inbraakwering hebben van 5 minuten. Ook betekent deze keuring dat de cilinders voorzien zijn van kerntrekbeveiliging. De cilinders zijn ook gekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

M&C Color PRO

De M&C Color cilinders zijn in verschillende types verkrijgbaar, De PR77 en de PRO cilinders. Qua beveiliging zijn deze cilinders precies gelijk. Het verschil zit in de kleur van de sleutel en een beschermd patent. De M&C Color PRO heeft een beschermd sleutelpatent waardoor het namaken van een sleutel strafbaar is, wanneer deze niet via een van de M&C dealers wordt gemaakt. Dit geeft een extra bescherming naar jou als eigenaar van de sleutels, zodat je zeker weet dat ze alleen met jouw pasje bijgemaakt kunnen worden.

M&C Color PRO SKG cilinders

De M&C Color PRO cilinders zijn SKG*** cilindersloten met een beschermd sleutelprofiel. Bij het cilinderslot krijg je een sleutelcertificaat met hierop een code. Het is bij de PRO cilindersloten enkel mogelijk om sleutels of cilinders na te bestellen aan de hand van deze kaart.  

M&C Color PRO beveiligd patent

De extra bescherming in deze cilinder zit in het sleutel profiel. Dit betekent dat er nooit zonder gebruik van de security card een sleutel of cilinder kan worden bijgemaakt. Deze bescherming is levenslang geldig.

M&C Color PRO beveiliging

Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode. De M&C Color PRO heeft bovenop de SKG*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

 

Mocht je nog vragen hebben over deze cilinder, neem even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

4 producten

 1. M&C Cilinder Service Pen - Teflon smeermiddel
  M&C cilinder service pen. Hoogwaardig smeermiddel ...
  € 12,50 € 9,50
 2. M&C Color PRO cilinder SKG3 bijbestellen (Nabestelling op certificaat)
  Bij een nabestelling van een cilinder gelijksluitend op een ...
  € 44,92
 3. € 25,00 € 23,50
 4. Gratis verzending
  Gratis verzending
  vanaf € 100, -
 5. M&C halve knopcilinder (Move/Condor/Matrix/Color)
  M&C Condor/Matrix/Color (pro) halve knopcilinder.
  € 33,60 € 30,25

4 producten