M&C Cilindersloten SKG 2 en SKG 3 sterren

M&C Cilindersloten SKG 2 en SKG 3 sterren

M&C Cilinders

Ben jij op zoek naar betaalbare cilinders met een SKG keuring? Dan ben je hier op de juiste pagina. De M&C cilinders zijn cilindersloten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook zijn deze cilinders SKG gekeurd. 

SKG en PKVW gekeurde cilinders

De M & C cilinders zijn SKG 3 sterren gekeurd. Dit houdt in dat deze cilinders een inbraakwering hebben van 5 minuten. Ook betekent deze keuring dat de cilinders voorzien zijn van kerntrekbeveiliging. De cilinders zijn ook gekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

M&C Color

De M&C Color cilinders zijn in verschillende types verkrijgbaar, De PR77 en de PRO cilinders. Qua beveiliging zijn deze cilinders precies gelijk. Het verschil zit in de kleur van de sleutel en een beschermd patent. 

M&C Casa

Ben je op zoek naar een SKG 2 sterren cilinders en wil je er niet te veel voor betalen? Bekijk dan eens de M&C Casa cilinders. 

M & C Condor

Naast de M&C Color en de M&C Casa cilinders, komt M&C met een nieuw type: de M&C Condor. Een SKG 3 sterren cilinder met kerntrekbeveiliging. Bekijk de pagina voor een preview van de cilinder.

 

Wil je meer weten over de M&C cilinders? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je vragen graag!