M&C sleutelplan / sluitplan SKG 3 ⭐⭐⭐

M&C sleutelplan / sluitplan SKG 3 ⭐⭐⭐

Op zoek naar M&C cilinders, maar voloet een 'gewone' cilinderset niet volledig aan jouw wensen/eisen? Dan is een sleutelplan van M&C iets voor jou! Met een sluitplan geef je aan welke sleutel tot welke deur toegang mag verlenen. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, hotels, bungalowparken en ook voor woningen!

voorbeeld-sleutelplan-sluitplan-m&c-safedeliveries.nl

Meer informatie over het samenstellen van een sluitplan? Bekijk onze uitleg hier of neem contact met ons op.

Wil jij je cilinderslot vervangen?

Is het tijd om je cilindersloten te vervangen en ben je aan het oriënteren wat je precies wilt hebben? Je hebt al naar gelijksluitende cilinders gekeken, maar dit is niet wat je wilt. Je vraagt je af of het mogelijk is om ook een verdeling te hebben in de sleutels. De een past wel op de meterkast en de ander niet. Is dit mogelijk? 

 

Dé oplossing: een sleutelplan

Natuurlijk is dit mogelijk! Wat je wilt hebben, heet een sluitplan (ook sleutelplan genoemd). Wat is dit dan precies? Een sluitplan is een sluitsysteem waarbij er per sleutel wordt aangegeven op welke deur deze moet passen. Ideaal voor kantoorpanden, bungalowparken, bed&breakfasts en ook voor woningen!

 

 

Hoe maak je een sluitplan? 

Om te beginnen met een sluitplan heb je een goed overzicht nodig van alle deuren van het pand wat je wilt beveiligen en ook de personen die toegang krijgen tot dit pand. Zo kun je per deur bepalen wie er wel of geen toegang krijgt. Wij gebruiken een standaard Excel formulier om dit overzichtelijk te krijgen. Klik hier voor een voorbeeld van een ingevuld formulier.

 

 

 

Wat zijn de kosten van een sluitplan?

De kosten voor een sleutel-/sluitplan zijn per situatie afhankelijk. Ieder sluitplan is anders en zo ook de kosten. Per onderdeel worden de prijzen uitgerekend om zo op een totaal kostenplaatje te komen. Ook verschilt de prijs voor een sluitplan per merk van de cilinder. Iedere cilinder heeft zijn eigen prijs en zo dus ook de sluitplannen van deze cilinders. 

 

Bij welke cilinder merken is het mogelijk om een sluitplan te bestellen?

De voornaamste merken die wij gebruiken en adviseren voor de sluitplannen zijn de merken Mauer, DOM en M&C. Ook is het mogelijk bij ABUS Pfaffenhain en Nemef. Welk merk het beste bij je past, ligt aan de eisen die je hebt voor de cilinder en je budget. 

 

Hoe bestel ik een sluitplan?

Allereerst beginnen we met het invullen van de cilinders en de personen die toegang krijgen tot het pand. Aan de hand van dit overzicht, rekenen wij een aantal prijzen voor je uit en jij kiest welke het beste bij jou past! Klik hier om een invulmatrix te downloaden. Vul hem in en verstuur hem naar ons, wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Download sluitplan invulmatrix (voorbeeld)

Heb je nog vragen?

Wil je toch nog wat meer informatie over de mogelijkheden of over de soorten cilinders die je kunt gebruiken voor een sluitplan? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!